Mänttä-Vilppulassa tapahtui kuolemaanjohtanut tieliikenneonnettomuus 24.6.2021 Riihikankaantien ja Seiväsniementien kohdalla.

Mänttä-Vilppulassa tapahtui kuolemaanjohtanut tieliikenneonnettomuus 24.6.2021 Riihikankaantien ja Seiväsniementien kohdalla.  Poliisi sai hätäkeskukselta kyseisen tehtävän 24.6.2021 kello 05.36 aikaan. Onnettomuudessa menehtyi kuljettajana ollut mies. Ajoneuvossa ei ollut muita kuin kuljettaja.

Tapahtumapaikalla selvisi, että henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä ja se oli törmännyt siltarumpuun. Jäljistä päätellen ajoneuvo oli tulossa Vilppulan suunnasta Riihikankaantietä kohti tietä 58. Kinnaskosken sahan jälkeen vasemmalle kaartuvassa mutkassa, ajoneuvo oli suistunut kulkusuunnassaan oikealle ojaan. Alustavien tietojen mukaan ojan pohjalla oli ajoneuvon jättämää jälkeä yli 100 metriä. Seiväsniementien kohdalla ajoneuvo törmäsi betoniseen siltarumpuun ja törmäyksen voimasta pyörähti pyörilleen.

Ajoneuvo vaurioitui kauttaaltaan törmäyksen johdosta ja paikalla voitiin todeta sillä olleen tilanteeseen nähden liikaa nopeutta.

Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä. Jatkotutkimuksissa selvitetään muun muassa sitä, onko kuljettajalla ollut alkoholia tai muuta päihdyttävää ainetta veressä, joka olisi ollut osasyynä onnettomuudelle. Mikäli alkoholi tai muuta päihdyttävää ainetta todetaan, niin yhdeksi tutkintanimikkeeksi tulee myös rattijuopumus.

Poliisi selvittää onnettomuuteen johtaneita syitä ja tiedottaa onnettomuuteen liittyvästä asiasta lisää, kun lisätietoa on olemassa.

Onnettomuudessa menehtyneen henkilön osalta ei tutkinnallisista syistä kerrota tarkempia tietoja.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi