Kaksi moottoripyörää kolaroi Kärkölässä Järveläntiellä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä puoli kahden aikaan. Onnettomuudessa menehtyi kolme paikkakuntalaista, moottoripyörien kuljettajat sekä toisen moottoripyörän kyydissä ollut matkustaja.

Poliisin saamien tietojen mukaan tapahtumapaikalla tai keliolosuhteissa ei ollut mitään tavallisesta poikkeavaa. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajoneuvot olivat kohdanneet toisensa tieosuudella keskiviivan tuntumassa.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja onnettomuuteen johtaneita tekijöitä. Tapahtuneesta aloitetaan myös kuolemansyyntutkinta onnettomuudessa menehtyneiden osalta. Kuolemansyyn selvittämistä koskevat asiakirjat ovat salassapidettäviä (Laki kuolemansyyn selvittämisestä, 15 §).

Poliisi ei toistaiseksi tiedota tapahtuneesta enempää.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi