Tuli on tuhonnut talon Rääkkylässä Louhelantiellä, pelastuslaitos tiedottaa.

Pohjois-Karjalan Pelastuslaitokselle tuli hälytys tulipalosta ja hetken päästä savuhavainnosta. Kauempaa katsovat ilmoittavat olivat nähneet Rääkkylän suunnilla liekkejä ja savupatsaan. Rääkkylän paloaseman yksiköt lähtivät tarkastamaan näitä ilmoituksia. Hätäkeskukseen tuli uusia soittoja, jonka perusteella todennäköinen onnettomuuspaikka pystyttiin arvioimaan.

Pelastushenkilöstön päästyä paikalle Louhelantiellä oli täyden palon vaiheessa ollut rakennus, jonka pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä. Pelastushenkilöstö keskittyi palon leviämisen estämiseen ympäristöön. Rääkkylän pelastushenkilöstö kasteli palaneen rakennuksen ja sen ympäristön.

Kiinteistön omistajaa ei ole vielä tavoitettu. Oletettavasti rakennus oli kuitenkin tyhjillään.

Palon syttymissyystä ei ole tässä vaiheessa tietoa.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi