Viikonlopun aikana on todettu koronatartuntoja yksittäisillä oppilailla. Tämän johdosta oppilaita on asetettu karanteeniin sekä Juhani Ahon että Kirkonsalmen kouluissa.

Karanteeniin joutuvat kaikki ne oppilaat ja henkilökunnan jäsenet, jotka ovat olleet samoilla oppitunneilla tartunnan saaneiden kanssa. Koulu on lähettänyt erillisin Wilma-viestin asiasta kaikille heille, joita asia koskee.

Kaikki kouluissa altistuneet ovat Ylä-Savon SOTEn tiedossa ja heihin on oltu tai tullaan olemaan yhteydessä parin päivän sisällä. Pyydämme huoltajia kannustamaan lapsiaan noudattamaan huolellisesti annettuja hygieniaohjeita, kuten maskin käyttöä. Pienienkin oireiden vuoksi tulee hakeutua koronatestiin, eikä oireisena saa tulla kouluun.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi