Poliisi tutkii Vaasan Ristinummella Kappelinmäentiellä asuvan Kaj Lundströmin katoamista.

Lundströmiin ei ole saatu yhteyttä enää heinäkuun loppupuolella. Lundström on 162 cm pitkä ja vartaloltaan normaali / hoikka; Hänellä on tavallisesti kaljuksi leikatut hiukset ja mahdollisesti lyhyehkö kokoparta. Lundströmillä on mahdollisesti katoamispäivänä ollut yllään tummansininen ulkoilutakki ja harmaa lippalakki.

Lundström on liikkunut tavallisesti polkupyörällä. Hänen käytössään olleet polkupyörät ovat olleet punainen tai sininen Helkama Merida -maastopyörä ja punainen Marvil -maastopyörä. Lundström on liikkunut polkupyörällä tavallisesti Vaasan kunnan alueella ja lähialueilla.

Lundströmistä viimeinen varma havainto on Vaasan Kuninkaantien apteekista 24.7.2021 klo 10:0 aikoihin.

Havainnoista Lundströmistä tai muista tiedoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostiin: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.