Saarioisten Original Grillitassuissa (4 kpl, 300 g) on havaittu pakkausmerkintävirhe. Tuotteissa on virheellisesti viimeinen käyttöpäivä 18.11. (erätunnus L 2781). Tuote on turvallista käyttää sen oikeaan viimeiseen käyttöpäivään 15.10. asti, mutta virheen välttämiseksi pyydämme tuotteen ostaneita hävittämään pakkauksen.

Takaisinveto ei koske tämän tuotteen muita valmistuseriä eikä muita Grillitassutuotteita.

Virheellisen tuotteen ostaneet voivat lähettää kuvan pakkauksesta ja kuitista Saarioisten kuluttajapalveluun verkkosivujen palautelomakkeen avulla, osoitteessa: https://www.saarioinen.fi/ota-yhteytta/tuotevirhe/

Ostos hyvitetään.

Kuluttajapalveluun voi tarvittaessa olla yhteydessä arkisin kello 9–13, puh. 0800 178 052.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi