Eilen illalla noin kello 20.45 kaupan sisälle tuli todennäköisesti mieshenkilö, joka anasti kassasta rahaa puukolla uhkaamalla. Tekijä oli poistunut Hämeenojankadun ylitse Ketomäenpolun-Koivulehdonpolun välimaastoon.

Tekijä tuli kauppaan naamioituneena päässään hengityssuojamaski, jonka päällä oli niin sanottu kommandopipo. Huppu oli vedetty pään yli ja henkilöllä oli päässään aurinkolasit.  Päällään tekijällä oli tummanharmaa tai tummansininen huppari, vaaleat farkut ja jalassa valkoiset kengät. Kädessä tekijällä oli koko tapahtuman ajan punaiset hanskat. Tekijä puhui selvää suomen kieltä. Tekijän arvioitu pituus on noin 180-190 cm.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan puhelimitse numeroon  0295 417 259, sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 4117 655.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi