VT-5 Juvan rampista n. 1 km pohjoiseen henkilöauto suistui ojaan ja jäi kyljelleen ojaan. Kuljettaja pääsi itse ulos autosta eikä loukkaantunut. Pelastuslaitos käänsi auton pyörilleen, koska se tiputti hieman polttoainetta tankin korkista. Hälytys tuli klo 10:20

Juvan rampin vieressä Pieksämäentiellä suistui henkilöauto penkkaa. Paikalla ei ollut ketään pelastuslaitoksen tulessa paikalle. Pelastuslaitos merkkasi auton. Hälytys tuli klo 10:40

Savonlinnassa Olavinkadun ja Kirkkokakadun valoristeyksessä pakettiauto ajoi henkilöauton perään. Henkilöautossa oli kaksi henkilö ja pakettiautossa yksi. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa ja autot pääsivät jatkamaan matkaa. Pelastuslaitos siivosi tien lasisin siruista. Hälytys tuli klo 11:30

Juvalla Savonlinnantiellä sulkavantien risteyksestä n. 1 km Savonlinnan suuntaa sattui henkilöautojen peräänajo. Aura-auton lumipöllyssä ensimmäinen auto hiljensi ja takaa tullut ajoi perään. Autoissa oli yhteensä kolme henkilö ja kukaan ei loukkaantunut. Pelastuslaitos hinasi autot pois tieltä ja teki ne virrattomaksi. Hälytys tuli klo 11:47

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.