Lohjalta on kateissa 19 -vuotias Eetu Suonkanta. Viimeinen havainto hänestä on 3.1.2022 puolen päivän aikaan Lohjalla, Maksjoentiellä.

Suonkanta on katoamishetkellä ollut pukeutuneena tummaan/mustaan lippalakkiin, tummaan/mustaan huppariin, jonka päällä on ollut jonkinlainen tumma liivi/takki.  Jaloissa hänellä on ollut tummat housut ja valkoiset lenkkarit.

Eetu oon 185 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka.

Läheiset ovat huolissaan Eetu Suonkaankaan hyvinvoinnista. Jos tiedät Eetun sijainnista tai hänen liikkeistään 3.1. 2022 jälkeen, ole akuutista havainnosta yhteydessä hätäkeskukseen numeroon 112.  Muista havainnoista voit kertoa Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen vihjepuhelimeen (vastaaja) 029 541 3031 tai sähköpostilla vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi