Kadonnut 77 -vuotias mies

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos pyytää asukkailta havaintoja 77-vuotiaasta miehestä, jota ei ole tavoitettu perjantain 4.2. jälkeen.

Poliisi etsii Kauniaisissa asuvaa 77 -vuotiasta miestä. Hänet on poliisin tämän hetkisten tietojen mukaan nähty viimeksi Kirkkonummen Porkkalassa sijaitsevalla mökillä.  Mies on noin 170 cm pitkä, ruumiinrakenteeltaan tukeva. Hänellä on harmaat hiukset ja harmaat viikset. Mies käyttää jatkuvasti silmälaseja.

Reaaliaikaiset havainnot miehestä pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112. Muut havainnot voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Poliisin lisäksi miehen etsintään osallistuvat Rajavartiolaitos sekä vapaaehtoinen pelastuspalvelu, VAPEPA.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi