Rovaniemen poliisi tutkii maksuväline petoksia sekä varkauksia, johon epäillään liittyvän Ruotsin kilvissä oleva auto GEX 58Z. Asiaan liittyviä rikosilmoituksia on kirjattu Lapin poliisilaitoksen alueella tähän mennessä 4 kpl, Rovaniemen alueella 2 kpl ja Meri-Lapin alueella 2 kpl.

Rikoslmoitusten mukaan tekijät ovat tulleet kauppareissun aikana uhrin puheille, kääntäneet hänen huomionsa muualle ja anastaneet uhrin lompakon tai pankkikortit. Pankkikorttien avulla tekijät ovat nostaneet uhrien tililtä rahaa. Tekijät ovat olleet ulkomaalaisia ja teon kohteena ovat olleet iäkkäämmät ihmiset.

Havainnot Ruotsin kivissä olevasta autosta GEX 58Z voi ilmoittaa sähköpostiin rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi