Panssariprikaatissa Parolannummen varuskunnassa syttyi telttapalo tänään 10.3.2022 noin klo 17.30. Tapahtumassa loukkaantui lievästi yksi varusmies, joka on toimitettu jatkohoitoon Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Parolan Huoltopataljoonan käytössä koronaväistötilana toiminut majoitusteltta syttyi palamaan iltapäivän päätteeksi.

Palossa tuhoutui majoitusteltta ja sen sisällä olleet kahdeksan varusmiehen varusteet. Ensisammutustyön yhteydessä yksi varusmies hengitti palokaasuja ja sai lieviä palovammoja. Tapahtumasta ei aiheutunut muita henkilövahinkoja. Loukkaantuneen varusmiehen läheiset ovat tietoisia tapahtumasta.

Palon syttymissyy on tiedossa ja Panssariprikaati selvittää tapahtumaa.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi