Lappeenrannan Uus-Lavolassa sijaitseva K-Market ryöstettiin teräaseella uhaten tiistai-iltana 5.4.2022 n. kello 21.30.

Poliisi tutkii Lappeenrannan Uus-Lavolassa tapahtunutta törkeää ryöstöä. Kaupassa asioinut mies oli kassalle tultuaan uhannut myyjää teräaseella ja anastanut kassasta vähäisen määrän rahaa. Kaupassa oli tekohetkellä myös muita asiakkaita. Kukaan ei ollut loukkaantunut.

Tekijä oli pukeutunut vihreään takkiin, vaaleisiin housuihin, tummaan pipoon ja kasvomaskiin. Vihjeet tekijän henkilöllisyydestä ja muut tapahtumaan liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0504479574 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi