Liiton entinen toiminnanjohtaja Aira kuvaja (Kuvassa vasemalla) kutsuttiin Kotitalousopettajien liitto ry:n kunniajäseneksi. Kutsun toimitti liiton puheenjohtaja Minna Vanhala Kuvajan nykyisellä työpaikalla, Pyhän Henrikin Ekumeenisellä Taidekappelilla, Turussa. Kuva: Kotitalousopettajien Liitto

Kunniajäsenyydellä haluttiin osoittaa arvostusta sitä työtä kohtaan, jota Kuvaja teki toimiessaan liiton toiminnanjohtajana – erityisesti liiton verkostojen ja tunnettuuden kehittämisessä.

Kotitalousopettajien liitto ry on kotitalousalan oma yhteisö ja edunvalvoja, joka edistää jäsenten ammatillista osaamista, laajentaa alan tunnettuutta ja arvostusta sekä kehittää alan toimintaympäristöjä vahvan paikallistoiminnan, kattavien yhteistyöverkostojen ja aktiivisen yhteiskunnallisen keskustelun avulla.

Liitto järjestää koulutusta ja tapaamisia, joissa jäsenet voivat tavata kollegoitaan ympäri Suomen. Liiton paikallisyhdistykset järjestävät aktiivisesti paikallisia tapaamisia. Lisäksi liitto järjestää verkkotapaamisia ja -opetusta ja kerää jäsensivuille monenlaista materiaalia kotitalousopettajien työn tueksi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi