Porin Aittaluodossa sijaitsevaan elektroniikkaliikkeeseen murtauduttiin torstain vastaisena yönä. Poliisi toivoo yleisöltä havaintoja ja vihjeitä tapauksesta.

Lounais-Suomen poliisi tiedotti torstaina Porissa keskiviikon ja torstain välisenä yönä tapahtuneesta liikemurrosta, jossa tekijät saivat saalikseen suuren määrän matkapuhelimia. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja ja vihjeitä tapahtuneesta. Poliisia kiinnostavat erityisesti kaikki havainnot Porin Kuninkaanlahdenkadun ympäristöstä yöllä kello 01–03 väliltä.

Kaikki havainnot ja tiedot asiasta voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 4117 655.

Uutinen 21.4. Porilaiseen elektroniikkaliikkeeseen murtauduttu

Poliisi tutkii Porissa tapahtunutta murtoa elektroniikkaliikkeeseen. Poliisi sai torstaina ilmoituksen Porissa tapahtuneesta elektroniikkaliikkeen murrosta.

Liikkeeseen oli tunkeuduttu keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja anastettu suuri määrä matkapuhelimia. Anastetun omaisuuden arvo on suurehko. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi