Helsingin poliisi tiedotti 27. ja 29. huhtikuuta sekä 3. toukokuuta ampumavälikohtauksesta Helsinginkadulla. Epäilty tapon yritys tapahtui 26. huhtikuuta. Poliisi kaipaa edelleen silminnäkijähavaintoja kolmelta naiselta, jotka mahdollisesti näkivät tilanteen läheltä.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä oli tapahtuma-aikaan kolmen nuorehkon naisen seurue. Henkilöt pakenivat tilannetta läheiseen Alepa-myymälään.

Yhdellä naisista oli yllään valkoinen takki ja vaaleat housut, toisella tummansininen takki ja mustat housut ja kolmannella ruskeahko takki sekä mustat housut.

Poliisi on aikaisemmin pyytänyt kyseisiä henkilöitä olemaan yhteydessä asiassa. Kyseisten todistajien henkilöllisyys ei ole kuitenkaan selvinnyt.

Koska kyseessä on vakavan rikoksen esitutkinta, ja epäillyn rikoksen selvittäminen on tärkeää, poliisi julkaisee tapahtuman mahdollisesti läheltä nähneiden silminnäkijöiden kuvan. Kyseisiä henkilöitä ei epäillä mistään rikoksesta, mutta heillä saattaa olla erittäin tärkeää tietoa epäillystä rikoksesta.

Poliisi pyytää näitä mahdollisia silminnäkijöitä tai muita asiasta jotakin tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä numeroon 050 562 7405 tai sähköpostitse vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi