Lauantaina 22.9.2012 esitettiin TV Nelosella JYSKin omistajan Lars Larsenin puhe, jossa hän esitti kiitoksensa JYSKin työntekijöille ja asiakkaille. Tämä tv-lähetys oli osa JYSKin 2000 myymälän juhla -kampanjaa.

JYSKin työntekijät ja asiakkaat saivat useissa Euroopan maissa erityistervehdyksen JYSKin omistajalta Lars Larsenilta.

Lars Larsenin tervehdys esitettiin Suomessa lauantaina 22.9.2012 Nelosen kanavalla. Tervehdyksessään Lars Larsen esitti kiitoksensa kaikille työtekijöille ahkerasta työstä ja panoksesta JYSKin hyväksi.

“Haluaisin käyttää tämän tilaisuuden ilmaistakseni kiitollisuuteni teille, JYSKin työntekijät. Ilman teidän ystävällistä ja ammattitaitoista palveluanne, JYSK ei olisi missä se tänä päivänä on. Hyvin tehty ja kiitos!”, sanoi Lars Larsen minuutin pituisessa puheessaan.

JYSK avaa keskimäärin kahdesta kolmeen myymälää viikoittain. Vuonna 2005 JYSK juhli 1000. myymälän avaamista ja ainoastaan seitsemän vuotta myöhemmin kansainvälinen yritys onnistui tuplaamaan myymälöidensä lukumäärän maailmanlaajuisesti.

Vuodesta 1998 lähtien Lars Larsen on esiintynyt kansallisissa TV- spoteissa Tanskassa, JYSKin kotimaassa. Hänen kiitospuheensa on ensimmäinen esiintyminen ulkomailla.

Lars Larsenin puhe esitettiin 11 maassa, joissa JYSK jo mainostaa TV:ssä: Tanska, Norja, Ruotsi, Suomi, Puola, Tsekki, Unkari, Hollanti, Slovakia, Slovenia ja Kroatia.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi