9-tiellä noin 2 kilometriä Korpilahden Nesteeltä Jyväskylään päin sattui eilen aamuna noin kello 7.40 rekan ja henkilöauton kolari.

Etelän suunnasta tulleen henkilöauton epäillään alkaneen heittelehtiä tiellä ja sen epäillään törmänneen pohjoisen suunnasta tulleeseen rekkaan. Lisäksi yksi auto ajautui vielä penkkaan kolaripaikkaa väistäessään.

Kolarissa menehtyi kolme ihmistä ja yksi loukkaantui. Menehtyneet ja loukkaantunut olivat heittelehtimään lähteneessä henkilöautossa.

Surullisena tiedotamme, että Jyväskylän eilisessä vakavassa liikenneonnettomuudessa menehtyneet ja loukkaantunut henkilö ovat Humakin kulttuurituottajakoulutuksen opiskelijoita. Viranomaiset tiedottavat onnettomuuteen liittyvistä yksityiskohdista.

-”Ajatuksemme on nyt omaisten ja läheisten luona. Otamme osaa heidän suureen suruunsa”, rehtori Jukka Määttä esittää surunvalittelussaan. Onnettomuudessa loukkaantuneelle hän toivoo voimia toipumiseen.

Onnettomuus koskettaa koko Humakin korkeakouluyhteisöä. Humanistinen ammattikorkeakoulu tarjoaa Jyväskylään kriisi- ja keskusteluapua yhdessä ammattilaisten kanssa opiskelijoiden ja henkilöstön tukemiseksi raskaassa tilanteessa.

Humak järjestää kaikilla kampuksillaan suruliputuksen uhrien muistolle.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi