Vantaan Kulomäessä sijaitsevassa kaupassa tapahtui eilen illalla 26.9.2022 noin kello kahdeksan aikaan illalla törkeä ryöstö. Kauppa ryöstettiin teräaseella uhkaamalla. Myyjä sai tilanteessa sairaalahoitoa vaativia vammoja ja hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi.

– Poliisin partion saapuessa kohteeseen, epäilty tekijä oli ehtinyt jo poistua paikalta Teeritien suuntaan ja heti kaupan nurkalta Maauunitien suuntaan. Viimeinen havainto epäillystä tekijästä on Maauunintie 25 sijaitsevan grillikatoksen takaa, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä.

Epäilty mies oli pukeutunut valkoisiin Adidaksen tennareihin, mustiin housuihin ja harmaaseen huppariin, jonka alla oli musta pipo. Kasvot epäilty oli peittänyt maskilla. Mukana epäillyllä oli myös valkoinen muovikassi, johon hän laittoi kassalippaasta anastamansa rahat.

– Kuvassa näkyvää epäiltyä ei pidä lähestyä vaan kaikki akuutit havainnot hänestä tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112. Kaikki vihjeet epäillystä tekijästä ovat meille arvokkaita. Tiedot pyydämme soittamaan poliisin numeroon puh: 050 399 9026, Tyynelä kehottaa.

Tapausta tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeillä törkeä ryöstö ja törkeä pahoinpitely.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi