Anastetun omaisuuden arvo on kymmeniätuhansia euroja.

Lappeenrannan keskustassa sijaitsevasta kultaliikkeestä anastettiin arvokkaita koruja henkilökunnan huomaamatta 17.5.2022. Epäiltyä ei ole tunnistettu.

Lisäksi poliisi pyytää kuvissa olevaa toista miestä (kuva: Henkilö2 keskellä) ilmoittautumaan poliisille. Häntä ei epäillä rikoksesta, mutta hänellä oletetaan olevan rikoksen selvittämiseksi tarvittavia tietoja. Hänenkään henkilöllisyyttä ei ole saatu muuten selvitettyä.

Poliisi pyytää vihjeitä kuvassa olevan miehen henkilöllisyydestä (kuva Epäilty1) sekä havaintoja tekoon mahdollisesti liittyvästä BMW-merkkisestä henkilöautosta. Miestä epäillään 17.5.2022 tapahtuneesta törkeästä varkaudesta. Lappeenrannan keskustassa sijaitsevasta kultaliikkeestä anastettiin keskellä päivää arvokkaita koruja henkilökunnan huomaamatta. Anastetun omaisuuden arvo on kymmeniätuhansia euroja. Epäillyn kuva julkaistaan, koska hänen henkilöllisyyttään ei ole saatu muuten selvitettyä.

Auton erityistuntomerkkeinä ovat tummat vanteet sekä valkoinen etu- ja keltainen takarekisterikilpi

Vihjeet ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0504479574 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi