Lay’sin kauan odotettu suosikkimaku saapuu vihdoin Suomeen!

 

Maailmalta tuttu Lay’s Salt & Vinegar kaupoissa lokakuusta alkaen

 

Perunalastubrändi Lay’s laajentaa tuoteperhettään Suomessa tuomalla kauppoihin uuden herkullisen maun, Lay’s Salt & Vinegarin. Uutuus on kauan odotettu lisäys valikoimaan, ja perunalastujen ystäville tuttu suosikkimaku ulkomaanmatkoilta. Etikkaiset Lay’s Salt & Vinegar -perunalastut ilmestyvät kauppojen hyllyille lokakuusta alkaen ja ne ovat ensimmäinen osa Lay’sin Maailman parhaat maut -tuotevalikoimaa.

 

Maailman suurimpiin ruoka- ja juomakonserneihin lukeutuva PepsiCo tuo Suomeen yhteistyössä Valora Trade Finlandin kanssa kauan odotetun Lay’s-uutuuden. Kotimaassaan Isossa-Britanniassa etikkaiset Salt & Vinegar -perunalastut ovat jo vuosia olleet kaikkien aikojen suosituimpia ja ostetuimpia makuja. Suomalaisille perunalastujen ystäville maku on tuttu ja kaivattu ulkomaanmatkoilta.

Lay’s Salt & Vinegar, 175 grammaa

Suosittujen Lay’s Salt & Vinegar -perunalastujen herkullinen ja hienostunut maku syntyy yksinkertaisesta reseptistä: ohut ja rapea perunalastu, johon lisätään maltillisesti suolaa ja viimeistellään viinietikalla. Etikkaiset perunalastut ovat erityisesti aikuiseen makuun, ja sopivat naposteluun niin leffan ääreen kuin illanistujaisissa ystävien seurassa.

Lay’s Salt & Vinegar -perunalastut ovat ensimmäinen osa Lay’sin Maailman parhaat maut (Lay’s World Flavour Edition) -tuotevalikoimaa ja myynnissä Suomessa rajoitetun ajan. Lay’s haluaa ilahduttaa suomalaisia fanejaan tuomalla kauppoihin joka vuosi yhden uuden suosikkimaun maailmalta.

Ilman säilöntä- ja keinotekoisia väriaineita

Perunalastujen laatu ja voittamaton maku ovat ensisijaisen tärkeitä markkinajohtaja Lay’sille. Tämän vuoksi Lay’s-tuotteiden valmistuksessa käytetään vain parhaimpia raaka-aineita. Ensimmäinen askel kohti tuotteiden laadun jatkuvaa parantamista oli tyydyttyneiden rasvahappojen vähentäminen perunalastuista jopa 70 prosentilla. Lay’s-perunalastujen valmistuksessa käytetään sataprosenttisesti auringonkukkaöljyä. Myös suolan määrää onnistuttiin vähentämään 25 prosentilla menettämättä tuttua, herkullista makua. Kehitys jatkuu, ja vuodesta 2012 alkaen kaikki Lay’sin tuotteet on valmistettu ilman säilöntä- ja keinotekoisia väriaineita.

Lay’s Salt & Vinegar -perunalastut ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista lokakuusta alkaen kätevissä 175 gramman pusseissa. Pussin suositushinta on 1,79 euroa. Tuote on myynnissä rajoitetun ajan.

Muita Suomessa myytäviä Lay’s-makuja ovat: perinteinen Salted, herkulliset Paprika ja Barbecue sekä ikisuosikki Sour Cream & Onion.

Tutustu Lay’siin ja Maailman parhaat maut -tuotevalikoimaan: www.lays.nu

 

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi