Erittäin huono ajokeli vaikeuttaa tieliikennettä Itä-Suomessa ja tällä hetkellä kaksi Etelä-Savon alueella tapahtunutta liikenneonnettomuutta hidastaa liikennettä Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Klo 12:16 sattui liikenneonnettomuus Mikkelintiellä n. 10km Haukivuorelta pohjoisen suuntaan. Henkilöauto ajautui ulos ajoradalta ja törmäsi puuhun. Tämän lisäksi toinen henkilöauto suistui ajoradalta toiselle puolelle tietä. Onnettomuudessa oli osallisena myös täysperävaunurekka joka kaatui poikittain teille ja tukkii liikenteen kokonaan. Puuhun törmänneessä autossa oli yksi henkilö, joka ei loukkaantunut ja hän pääsi itse pois autosta. Rekkaan törmänneessä henkilöautossa oli yksi henkilö, joka loukkaantui vakavasti. Pelastuslaitos purki autoa, jotta kuljettaja saatiin pois autosta. Rekasta puhkesi polttoainesäiliö ja n. 20 litraa polttoainetta valui tielle. Pelastuslaitos tukki vuotokohdan. Liikenne on poikki n. kahden tunnin ajan.

Klo 12:20 Kahden henkilöauton peräänajokolari Pieksämäentiellä 15km Pieksämäeltä Mikkelin suuntaan. Ajoneuvot kärsivät peltivaurioita ja toisen auton kuljettaja loukkaantui lievästi. Tuolla paikalla liikenne sujui onnettomuuspaikan ohitse aluksi yhtä kaistaa, mutta nyt molemmat kaistat ovat käytössä. Poliisi on ohjaamassa liikennettä ja selvittää onnettomuuden syytä.

Tienpinta on erittäin liukas ja ajo-olosuhteet ovat lumisateen vuoksi erittäin haasteelliset koko Etelä-Savon pelastuslaitoksen toimialueella.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi