Perussuomalaiset hakevat kunnallisvaaleista uutta jytkyä. Puolue on ottanut vakavasti ehdokkaiden mahdollisuudet näkyä verkossa omien kotisivujensa kautta ja tarjoaa kaikille ehdokkailleen ilmaiset kotisivut Kotisivukone –palvelulla.

Kotisivukone toimii satojen, jopa useamman tuhannen kunnallisvaaliehdokkaan kotisivualustana. Neljän vuoden takaisiin vaaleihin nähden näkyminen verkossa on tullut entistäkin tärkeämmäksi ja myös sosiaalisen median merkitys on kasvanut selvästi. Myös vanhemmat ehdokkaat ovat löytäneet verkon mahdollisuudet.

– Kunnallisvaalit näkyvät palvelumme käytössä selkeänä piikkinä. Lyhyen ajanjakson aikana tulee runsaasti uusia käyttäjiä, joille Kotisivukone on helppo ja edullinen tapa saada puolueen visuaalisen ilmeen mukaiset kotisivut käyttöön vaalikampanjan ajaksi. Moni myös jää palvelun käyttäjäksi vaalien jälkeenkin, Ideakone Oy:n toimitusjohtaja Mikko Nurminen kertoo.

Kunnallisvaalikonseptissa ehdokkaat avaavat kotisivut ilmaiseen koekäyttöön ja saavat puolueen visuaalisen ilmeen mukaisen kotisivun käyttöönsä. Puolueiden kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti ehdokkaat voivat tilata palvelun edulliseen vaalihintaan. Perussuomalaisten osalta puolue maksaa kotisivut ehdokkaidensa puolesta.

Lisätietoja konseptista: www.kunnallisvaalikone.com

Kotisivukone on poliittisesti sitoutumaton eikä ota kunnallisvaalikonseptilla kantaa politiikkaan.

Kotisivukone on Suomen suosituin ja tunnetuin kotisivupalvelu, jolla on lähes 11 000 kuukausimaksua maksavaa asiakasta. Kotisivukone–palvelua tarjoava Ideakone Oy työllistää 20 henkilöä ja tekee tänä vuonna noin 2,5 miljoonan euron liikevaihdon.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi