Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Espoossa K-market Matinkylässä lauantaina 9.7. tapahtunutta ryöstöä. Ryöstö tapahtui noin kello 20.55.

Ryöstöstä epäilty mies oli uhannut kassatyöntekijää teräaseella ja saanut saalikseen muutamia satoja euroja rahaa. Epäillyn on nähty poistuvan kaupasta juosten kohti Sepetlahdentietä. Hän on ottanut käyttöönsä polkupyörän, jolla hän on paennut kohti Matinkappelia.

Epäillyllä miehellä oli päällään tumma huppari, joka oli käännetty nurin, harmaat verkkarit, sininen lippalakki, oranssit aurinkolasit sekä käsissään vaaleansiniset kertakäyttökäsineet. Jalkineet olivat harmaat, ja niissä oli valkoinen pohja, reunus ja nauhat. Jalassaan hänellä oli myös valkoiset sukat. Epäilty on saattanut riisua vaatetustaan matkan varrella. Todistajan mukaan epäillyllä on vaaleat hiukset. Hän on noin 180 senttimetriä pitkä sekä ruumiinrakenteeltaan hoikka. Epäillyllä on ollut mukanaan harmaa Prisman muovipussi.

Havaintoja tapahtuneesta tai tietoja epäillystä voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi