Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Lappeenrannassa maanantaina 18.7.2022 kello 14:40 Voisalmen sivuapteekkiin kohdistunutta ryöstöä.

Liikkeeseen tuli nuori, 20-30-vuotias, pituudeltaan noin 170 senttinen hoikka mies, joka teräaseella uhkaamalla sai haltuunsa vähäisen määrän lääkkeitä. Mies oli pukeutunut siniseen, hupulliseen collegeasuun, jonka selässä teksti ”WORLDWIDE”. Miehellä oli kasvoillaan musta kasvomaski. Miehen hiukset ovat mahdollisesti vaaleat tai vaaleanruskeat. Ennen tekoa mies liikkui punaisella polkupyörällä ja teon jälkeen jalan. Käsissään miehellä oli apteekista poistuessaan valkomusta muovikassi.

Tilanteessa ei syntynyt henkilövahinkoja.

Poliisi pyytää havaintoja kuvan miehestä joko ennen tekoa, jolloin tämä on liikkunut punaisella polkupyörällä, tai teon jälkeen tämän liikkuessa jalan muovikassi käsissään.

Vihjeet tekijän henkilöllisyydestä ja muut tapahtumaan liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 050 447 9574 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi