Tuntematon mies puukotti viime yönä yksityisasunnossa nukkumassa ollutta uhria Joensuussa.

Poliisi sai viime yönä 8.6.2022 klo 03:22 aikaan hätäkeskuksen kautta tehtävän Joensuun Ruoritielle. Ilmoituksen mukaan kerrostaloasuntoon oli tunkeutunut tuntematon mies ja puukottanut asunnossa nukkumassa ollutta uhria. Teon jälkeen tekijä oli poistunut tapahtumapaikalta, eikä häntä ole tavoitettu.

Tekijän epäillään tunkeutuneen asuntoon parvekkeen oven kautta. Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kotirauhan rikkomisena

Poliisi epäilee kuvassa esiintyvän nuoren miehen liittyvän tapaukseen. Poliisilla ei ole tiedossa nuoren miehen henkilöllisyyttä ja poliisi pyytääkin kuvassa olevaa henkilöä ilmoittautumaan poliisille. Lisäksi poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja tai vihjeitä kuvassa olevan nuoren miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Myös kuvassa esiintyvän miehen liikkeistä viime yöltä pyydetään havaintoja.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455, vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi