Lounais-Suomen poliisi pyytää yhä havaintoja Euran koruliikkeeseen perjantaina 26. toukokuuta kohdistuneesta murrosta sekä koruliikkeen läheisyydessä tapahtumayönä liikkuneesta pyöräilijästä ja pakettiautosta. Poliisi julkaisee uusia valvontakamerakuvia tapauksesta.

Tapauksen esitutkinnassa on täsmentynyt, että koruliikkeeseen on murtauduttu perjantaina kello 0.25–4.50 välisenä aikana. Anastetun omaisuuden arvo on esitutkinnassa saadun selvityksen perusteella huomattavan suuri. Poliisi epäilee, että epäilty tekijä on saapunut Satakunnankatu 22:ssa sijaitsevalle liikekiinteistölle polkupyörällä.

Epäilty tekijä on tallentunut tapahtuma-aikaan tekopaikan läheisyydessä oleviin valvontakameroihin. Poliisi pyytää edelleen tietoja kuvaan tallentuneen henkilön henkilöllisyydestä ja havaintoja tämän liikkeistä tapahtuma-aikaan Euran keskustan alueella.

Lisäksi kuvaan tallentuneen ja tapahtumapaikalle kello 1.10 paikantuneen valkoisen pakettiauton kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille. Myös mahdollisia muita tietoja ja havaintoja asiaan liittyen pyydetään toimittamaan poliisille.

Poliisille voi toimittaa tiedot sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi