Länsi-Uudenmaan poliisi tarkasti viikonlopun valvonnassa niin autoja kuin hevoskuljetuksiakin. Poliisi kohtasi perjantain ja sunnuntain välillä runsaasti ylinopeutta ajavia kuljettajia.

Poliisin partiot tekivät 2.-4.9. tarkastuksia Vermon ravikeskuksen läheisyydessä. Sen aikana tarkastettiin 48 hevoskuljetusta, joista suurimmalla osalla olivat asiat kunnossa. Yksi kuljettaja ajoi kortitta ja yksi kuorma-auto oli poistettu liikenteestä. Lisäksi poliisi tapasi muutaman katsastamattoman ajoneuvon.

17 ajokieltoa viikonlopun aikana

Partiot kohtasivat useita ylinopeutta ajavia kuljettajia viikonlopun aikana. Esimerkiksi Kehä II:lla henkilöautolla ajettiin 148 kilometriä tunnissa alueella, jonka rajoitus oli 80 km tunnissa.

Länsiväylällä yksi kuljettaja ajoi 145 kilometriä tunnissa ja toinen 175 kilometriä tunnissa alueella, jonka rajoitus oli 80 km tunnissa. Siuntiossa niin ikään 80 kilometrin rajoitusalueella tavattiin 139 kilometriä tunnissa ajava kuljettaja. Autossa oli kyydissä kolme lasta.

Viikonlopun lopputuloksena valvonnasta seurasi muun muassa 17 ajokieltoa, 21 sakkoa, 9 vakavaa piittaamattomuutta, 5 törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista ja 1 rattijuopumus.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi