Kuvituskuva

Rakennus tuhoutui asumiskelvottomaksi.Rivitalossa oli 11 asuntoa ja pinta-ala on noin 600 m2. Rivitalossa ei ollut palokatkoja ja palo levisi koko rivitalon yläpohjaan. Viereisen talon asukas näki liekkejä rivitalon yhdessä asunnossa ja teki hätäilmoituksen. Pelastuslaitoksen ensimmäinen yksikkö tyhjensi rivitalon asukkaista.

Asunnoissa oli yhteensä 5 asukasta, joista 2 altistui lievästi savulle. Heidät kuljetettiin hoitopaikkaan. Sosiaalipäivystys selvittää kahdelle majoitusta ja yhdellä oli majapaikka selvitettynä itsenäisesti. Paloa sammuttamassa oli 11 pelastuslaitoksen yksikköä. Pelastuslaitoksen henkilöstö kävi opastamassa toimintaohjeita tuulen alapuolella olevissa rakennuksissa.

Tulipalon jälkisammutustyöt jatkuvat keskivikko päivän. Sosiaalipäivystyksen avustuksella 3 henkilölle järjestettiin tilapäismajoitus. Palontutkinta aloitetaan torstaina 15.9. Viereisen päiväkodin johtaja on tavoitettu ja heidän tämän hetkisen arvion mukaan savun muodostuksen vuoksi päiväkodin toimintaa ei pystytä järjestämään omissa tiloissa.

Palontutkinta aloitetaan torstaina 15.9.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi