Turussa Aerotiellä tapahtui 3.6.2022 henkilöauton ja rekan välinen liikenneonnettomuus, jonka seurauksena kaksi nuorta menehtyi.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin 3.6.2022 klo 22.50 yhdistelmäajoneuvon ja henkilöauton välisestä liikenneonnettomuudesta Turun Aerotiellä. Onnettomuudesta ilmoitti auton kyydissä matkustajana ollut henkilö.

Paikalla osallisten kertomana selvisi, että henkilöauton kyydissä oli ollut kuusi nuorta. Yksi nuorista oli matkustanut henkilöauton tavaratilassa. Henkilöauto oli tullut Aerotietä pitkin lentoaseman suunnasta. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ajoneuvon vasemmalle kaartuvalla tien osuudella sillä seurauksella, että auton peräosa oli lähtenyt luisuun ja ajoneuvo oli törmännyt vastaantulleen täysperävaunullisen yhdistelmäajoneuvon keulaan.

Törmäyksen seurauksena ajoneuvossa takapenkillä matkustajana ollut 05-syntynyt nuori nainen ja tavaratilassa matkustanut 05-syntynyt nuori mies menehtyivät.

Alkoholillla ei epäillä olevan osuutta asiaan. Henkilöauton vuonna -04 syntynyttä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi