Vihdin palvelupisteen metallinen postilaatikko yritettiin polttaa vuodenvaihteessa, ja osa postista tuhoutui täysin. Kela pyytää postia jättäneitä asiakkaita soittamaan Kelaan ja tarvittaessa lähettämään hakemuksen ja liitteet uudelleen.

Kelan postilaatikko Vihdissä yritettiin polttaa uudenvuodenaaton ja maanantain 4.1.2020 välisenä aikana. Metallinen postilaatikko pysyi ehjänä, mutta osa laatikkoon jätetystä postista tuhoutui täysin. Postilaatikossa oli myös noin 50 ehjää kirjekuorta.

Postilaatikko tyhjennettiin edellisen kerran uudenvuodenaattona 31.12.2020 klo 12.30, ennen kuin palvelupiste meni kiinni klo 13. Kelan työntekijät huomasivat tuhoutuneen postin maanantaina 4.1.2021 postilaatikkoa tyhjentäessään.

Postilaatikkoon jätetty posti on käyty läpi ja ehjä posti on toimitettu eteenpäin maanantaina 4.1. Ehjiä kirjekuoria oli laatikossa 50. Palaneen postin määrää on mahdoton arvioida.

Tiedustele lähettämäsi postin tilannetta aikaisintaan loppuviikosta

Jos jätit postia Kelan Vihdin palvelupisteen postilaatikkoon 31.12.2020–4.1.2021, voit soittaa Kelaan ja tarkistaa, onko postisi saapunut perille. Posti on perillä aikaisintaan viikon sisällä, joten soitto kannattaa ajoittaa tämän viikon lopulle tai 11.1. alkavaan viikkoon.

Voit myös lähettää hakemuksen tai liitteet uudelleen. Helpoimmin lähetät hakemuksen ja liitteet verkossa. Verkossa voi lähettää viestin liitteenä myös pdf-tiedostoja.

Kela pahoittelee uusien hakemusten täyttämisestä asiakkaille aiheutuvaa vaivaa.

Kela julkaisee asiakkaiden tavoittamiseksi tapahtuneesta myös lehti-ilmoituksen Vihdin Uutisissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi