Lounais-Suomen poliisi selvittää yhä Porissa vuonna 2010 kadonneen Johanna Hautamäen katoamistapausta. Uudet vihjetiedot voivat auttaa tutkintaa eteenpäin, vielä lähes 14 vuodenkin jälkeen.

Hautamäki katosi Kunnaksentieltä, Porin Kahaluodosta perjantaina 14. toukokuuta vuonna 2010. Hautamäkeen ei ole saatu yhteyttä, eikä hänen olinpaikastaan ole tämän jälkeen tietoa.

Hautamäki oli kadotessaan 26-vuotias. Hautamäen tuntomerkit katoamishetkellä:

  • noin 150–160 cm
  • hoikkavartaloinen
  • pitkät vaaleat hiukset, joissa violetinvärisiä raitoja
  • maastokuviolliset housut ja mahdollisesti sininen huppari
  • lävistyskoru suupielessä ja oikeassa silmäkulmassa
  • oikean käden päällä ristitatuointi

Havaintoja pyydetään erityisesti alueen asukkailta

Poliisi tutkii tapausta edelleen katoamisena. Aika ajoin ratkaisemattomia juttuja, myös pitkään kadonneina olleiden ihmisten tapauksia, otetaan uudelleen aktiiviseen tarkasteluun.

Nyt havaintoja pyydetään erityisesti Kahaluodon alueella katoamisen aikaan asuneilta henkilöiltä. Lisäksi poliisi pyytää yhteydenottoja kaikilta niiltä henkilöiltä, joilla saattaa olla mahdollisia havaintoja Hautamäestä tai tietoja tutkittavasta katoamistapauksesta.

– Poliisi pitää kaikkia havaintoja ja tietoja tarpeellisina. Tutkinnan keinoin poliisi pyrkii kaikin tavoin selvittämään, missä Hautamäki on, ja mitä hänelle tapahtui, sanoo rikoskomisario Juho Rinne Lounais-Suomen poliisista.

Hänen mukaansa aiemmin kertynyt materiaali käydään lävitse, ja asiassa on myös aloitettu uusia tutkintatoimia tapauksen selvittämiseksi.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tai tiedot Hautamäestä joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi