Anastettu valkoinen Kaisla-merkkinen vene, jossa Honda-merkkinen perämoottori

Liperistä Viinirannantien veneenlaskupaikan tuntumasta anastettiin arvokas moottorivene perjantain ja tiistain välisenä aikana 16.–20.7.2021.

Anastettu moottorivene oli teon aikaan ollut kelluvana vedessä Viinirannan veneenlaskupaikan lähellä. Alustavan selvityksen mukaan veneen anastaminen venettä ajamalla ei kuitenkaan ole ollut todennäköinen tekotapa.  Poliisi epäilee, että vene ja siinä kiinni ollut perämoottori anastettiin mahdollisesti venetraileria käyttäen. Asianomistaja oli huomannut veneensä katoamisen ja ilmoittanut siitä itse poliisille.

Anastettu vene on valkoinen KAISLA 550 MC, ja se on vuosimallia 2013. Veneen rekisterinumero P25702. Pituutta veneellä on 5,42 metriä. Veneessä kiinni ollut moottori on puolestaan 50-hevosvoimainen Honda, väriltään hopeanharmaa.

Mikäli sinulla on havaintoja tai tietoja mainitun moottoriveneen epäillystä anastuksesta, sen liikkeistä tai sijainnista taikka henkilöistä, joilla voi olla tietoa asiasta, ota yhteyttä Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295415232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi