Porvoon Orrbyfjärdenillä tapahtui varhain lauantaiaamuna noin klo 5.00 veneonnettomuus, jossa voimakastehoinen moottorivene ajoi toistaiseksi tuntemattomasta syystä rantakivikkoon kovalla nopeudella. Onnettomuudessa loukkaantui kolme henkilöä, joista kaksi on vielä sairaalahoidossa.

– Olemme Itä-Uudenmaan poliisissa jo viikonloppuna käynnistäneet tapauksen esitutkintatoimet ja tehneet muun muassa kuulusteluita ja teknistä tutkintaa. Asianosaisten ja silminnäkijöiden kuulusteluita jatketaan edelleen tällä viikolla. Esitutkinnassa selvinneiden asioiden perusteella tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä vesiliikennejuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja törkeä vammantuottamus, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Esa Korhonen.

– Poliisi on jatkanut viikonloppuna aloitettuja kuulusteluja ja poliisi tekee yhteistyötä myös muiden viranomaisten kanssa asian selvittämiseksi, Korhonen jatkaa.

– Esitutkinta on vasta alkuvaiheessa ja sitä vaarantamatta emme voi tiedottaa tapauksesta tässä vaiheessa enempää. Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan silminnäkijähavainnoista ja vihjeistä Itä-Uudenmaan poliisin numeroon puh: 0295 438718. Tiedotamme tapauksesta lisää esitutkinnan edetessä, sanoo Korhonen.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi