Tanskalaisen Amanda Seafood A/S:n valmistamassa hummerikeitossa on valmistajan mukaan tapahtunut takaisinvetoa edellyttävä virhe. Tuotannossa on erehdyksessä ollut vaihe, jolloin tuotteen lämpötila ei ole ollut riittävän korkea. Tästä syystä tuote ei täytä elintarvikkeelle asetettuja turvallisuusvaatimuksia ja sen käyttö pyydetään lopettamaan.

Takaisinvedettävä tuote on Bornholms-tuotemerkin Hummerikeitto, 375 g. Takaisinveto koskee vain erää, jonka parasta ennen -päiväys on 3.4.2023 ja tuotanto on tapahtunut aikavälillä klo 14.32-16.37. Tuotteen on tuonut Suomessa markkinoille helsinkiläinen Frisch Haus Finland Oy.

Tätä tuote-erää on toimitettu myyntiin 12.5.2020 alkaen Helsingissä ja Espoossa K- ryhmän Supermarketteihin ja Citymarketteihin, nyt jo lopettaneeseen helsinkiläiseen Crab Corner -myymälään, Kalamestaan Helsingissä, Porvoon Kalataloon, Degerby Deliin Siuntiossa sekä Turun K-Citymarket Kupittaalle.

Markkinoija neuvoo kuluttajia, jotka ovat ostaneet tuotteen, palauttamaan virheellisen tuotteen ostopaikkaan. Pakkauksesta tulee ilmetä päiväys sekä tuotantoajankohta. Ostos hyvitetään.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi