10589046253_29b84bb51b_z

© Pelastusarmeija Media / Toni Kaarttinen

Kesko ja K-kaupat ovat tänä jouluna ensimmäistä kertaa Joulupata-keräyksen valtakunnallinen yhteistyökumppani. Keräysyhteistyö on osa Keskon vastuullisuusohjelmaa. Pelastusarmeijan Joulupadat ovat välittäneet jouluiloa jo 108 vuoden ajan. Saaduilla varoilla tuetaan avuntarvitsijoita ja muun muassa hankitaan lahjakortteja K-ryhmän kauppoihin.

Taloudellinen ahdinko varjostaa monien perheiden joulua Suomessa. Tänä vuonna Kesko ja K-kaupat ovat mukana auttamassa vähävaraisia tukemalla Pelastusarmeijan Joulupata-keräystä. Lisäksi Pelastusarmeija jakaa osan avustaan avustusten saajille Keskon lahjakortteina, joita voi hyödyntää K-ryhmän kaupoissa.

Yli satavuotias keräys on tuttu näky talvisilla kaduilla ja tärkeä osa suomalaista jouluperinnettä. Tänä vuonna keräys näkyy laajasti myös K-kaupoissa ja K-ryhmän medioissa. Joulupata-keräyksen tuotto jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähävaraisille lapsiperheille ja syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille. Lisäksi järjestään perhe- ja lastenleirejä sekä erilaista harrastus- ja kerhotoimintaa.

– Osallistuminen Joulupata-keräykseen on uusi osa Keskon ja K-kauppiaiden pitkäjänteiseen vastuullisuustyöhön. Joulupata-keräyksen tavoitteet sopivat hyvin vastuullisuusohjelmaamme, ja keräykseen osallistumalla teemme hyvää yhdessä asiakkaittemme kanssa. Keräys on Nuorisotakuu-ohjelman ohella vuoden tärkeimpiä vastuullisuushankkeitamme, toteaa Keskon henkilöstöstä ja sidosryhmäsuhteista vastaava johtaja Matti Mettälä.

Joulupata-keräyksen avaus järjestetään Helsingin rautatieasemalla perjantaina 13.12. klo 17-20. Lisätietoa keräyksestä sekä patojen sijainnit:

http://www.pelastusarmeija.fi/joulupata

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi