Kadunrakennus- ja vesihuoltotyöt alkavat Opistotien, Opistokujan ja Hannes Kolehmaisen kadun ympäristössä viikolla 18

Kadunrakennus- ja vesihuoltotyöt aloitetaan Opistotien, Opistokujan ja Hannes Kolehmaisen kadun ympäristössä toukokuussa 2021.
Tavoitteena on mahdollistaa keskusta-alueen asuntotarjontaa täydentävän ja kaupunkirakennetta tiivistävän asuin-, liike-, toimisto- ja palveluasuintilojen rakentaminen.

Lisäksi parannetaan jalankulun ja pyöräilyn edellytyksiä ja yhteyksiä alueella.

Radan pohjoispuolen korttelialueelle toteutettava uusi katuyhteys Opistokuja toimii katuyhteytenä uuden asuinalueen Puijonkuppeen kortteleihin.

Radan eteläpuolella saneerataan Hannes Kolehmaisen katu sekä Keilakuja. Hannes Kolehmaisen kadun eteläpuolelle rakennetaan uusi kevyenliikenteenväylä, josta on yhteys Keilakujalle.

Hankealueen puistoja, Hatsalanpuisto ja Mustinlammenpuisto, rakennetaan kadunrakennuksen yhteydessä.

Työt alkavat viikolla 18. Ensimmäisiä työvaiheita ovat liikennejärjestelyt, mittaustyöt ja puuston kaadot. Työt aloitetaan Hatsalanpuistosta, Kuopio-hallin päästä, vesihuolto- katu- ja hulevesitöillä.

Työt etenevät kevyenliikenteenväylää pitkin Opistotietä kohti. Arvioitu päivittäinen työaika on maanantaista perjantaihin kello 7.00 – 16.00.

Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa liikennehaittaa ja pyydämme huomioimaan työkoneet, työmaaliikenteen ja putkikaivannot liikuttaessa työalueen läheisyydessä vaaratilanteiden välttämiseksi.

Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi