Lounais-Suomen poliisi pyytää tunnistusapua Varsinais-Suomessa sijaitsevasta paikasta, missä vuonna 2012 on mahdollisesti hävitetty ruumis.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa vuonna 2012 kadonneen Minna Suomisen tapausta. Poliisi tutkii katoamisasiaa henkirikoksena rikosnimikkeellä tappo.

Poliisi yrittää nyt selvittää sen paikan sijainnin, mihin Minna Suomisen ruumis on epäillyn surmateon jälkeen hävitetty.

Esitutkinnassa saadun kuvauksen perusteella ruumis on tammikuussa 2012 pudotettu sillalta alas sulana virtaavaan jokeen. Kuvauksen mukaan kyseinen silta on niin kapea, että siitä mahtuu yksi auto kerrallaan, ja kyseessä on hiekkatie.

Lähellä metallipintainen kävelysilta

Sillan lähellä on pienempi kävelysillan tyyppinen, saman joen ylittävä rakennelma. Kävelysillassa on mahdollisesti materiaalina kohokuvioitua metallilevyä – samanlaista kuin esimerkiksi pyörätuoleille tarkoitetuissa rampeissa.

Poliisille annetun kuvauksen mukaan sillalta on hiekkatietä pitkin noin 1–2 kilometrin matka isommalle kaksikaistaiselle asfalttitielle. Siltojen läheisyydessä on mahdollisesti yksi tai useampi rakennus.

Sijainti 40 kilometrin säteellä Pansiosta

– Tämä paikka sijaitsee Turun Pansiosta noin 40 kilometrin etäisyydellä. Saadun kuvauksen perusteella on laadittu hahmotelma mahdollisesta paikasta. Poliisi haluaa pyytää yleisöltä tunnistusapua rikospaikan selvittämiseksi , kertoo tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Tuomas Kuure Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Henkilöitä, jotka pystyvät tunnistamaan kuvailuun sopivan paikan, pyydetään ilmoittautumaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi