Lidl vetää takaisin erän McEnnedyn Nougatelli-keksejä. Tuotannossa tapahtuneen virheen vuoksi kyseisen erän kekseissä saattaa olla pieniä metallinpalasia. Takaisinveto koskee vain tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 10.12.2024. 

Muilla päiväyksillä olevia tuotteita on turvallisia käyttää. Takaisinveto ei koske myöskään lajitelmaan kuuluvia suklaatäytteisiä Chocotelli-keksejä.

Kyseisen erän keksejä on ollut myynnissä Lidleissä eräluontoisesti 31.1.2024 alkaen. Tuote ei kuulu Lidlin vakiovalikoimaan.

Lidl pyytää kyseisen erän tuotteita ostaneita asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään.

Tuote: McEnnedy suklaa-nougat-keksipaketti ”Nougatelli”
Pakkauskoko: 175 g
Parasta ennen -päiväys: 10.12.2024

Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä haittaa.

Lisätietoja asiakkaille: Lidlin asiakaspalvelu, https://asiakaspalvelu.lidl.fi/

Takaisinveto tehdään, kun tuote on tai sen epäillään olevan terveydelle haitallinen, ihmisravinnoksi soveltumaton tai käytössä vaarallinen. Silloin tuote on saatava pois kuluttajilta ja kaupoista mahdollisimman tehokkaasti. Syitä takaisinvedoille ovat esimerkiksi virheelliset pakkausmerkinnät (esim. allergeenien puuttuminen ainesosaluettelosta), vierasesineet, tuote-erässä todettu mikrobiologinen tai kemiallinen ongelma tai tekninen vika.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi