Poliisi toivoo yleisöltä tietoa vaaleansiniharmaan Audi A4 -merkkisen henkilöauton liikkeistä lauantai-iltana ennen onnettomuutta.

Lounais-Suomen poliisi tutkii lauantaina illalla Eurassa Harjavallantiellä tapahtunutta vakavaa liikenneonnettomuutta, jossa henkilöauton kuljettaja törmäsi mopoautoon. Mopoauton matkustaja menehtyi törmäyksessä ja kuljettaja loukkaantui vakavasti.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja pyytää yleisöltä havaintoja mopoautoon törmänneen henkilöauton liikkeistä kello 22–22.30 välillä. Henkilöauto on vaaleansiniharmaa farmarimallinen Audi A4. Poliisin tietojen mukaan henkilöauto liikkui ennen onnettomuutta ainakin Euran keskustassa.

Kaikki havainnot ja tiedot ajoneuvon liikkeistä voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Vakava henkilöauton ja mopoauton välinen kolari Eurassa

 Julkaisuajankohta10.7.2022 0.58

Eurassa Harjavallantiellä Inkimäen kohdalla sattui lauantaina kello 22:30 aikaan vakava liikenneonnettomuus.

Mopoauton kuljettaja oli ajanut Harjavallantietä Euran suunnasta kohti Harjavaltaa. Mopoautoa oli lähtenyt ohittamaan takaa tullut henkilöauto. Ohituksen aikana henkilöauto oli osunut mopoautoon aiheuttaen sen kaatumisen.

Mopoauton matkustaja menehtyi törmäyksessä ja kuljettaja loukkaantui vakavasti.

Henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut. Häntä epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi