Raha-automaattiyhdistyksen Raymond-pokerikiertue käynnistyi 5.-6.10. Lahdesta, ja jatkaa nyt matkaansa ensi viikonlopuksi Kuopioon.

Kuopion Pokerimestari 2012 -tittelin omistajuus ratkaistaan 26.-28.10. Kuopiossa ravintola Onnelan alakerrassa. Viikonlopun päätapahtuma on lauantaina pelattava Kuopion Pokerimestari 2012 -turnaus.

Kaksipäiväinen pokeritapahtuma alkaa perjantaina 26.10. klo 18.00, jolloin pelataan Texas Turbopokeriturnaus. Tuntia myöhemmin, klo 19.00, alkaa karsintaturnaus lauantaille sekä käteispokerissa Texas Hold’emin ja Omahan paukuttaminen. Lauantaina 27.10. pelit jatkuvat klo 15.00 karsintaturnauksella, ja Kuopion Pokerimestari -turnaus käynnistyy klo 16.00. Sen lisäksi tarjolla on jälleen käteispokeria myöhään yöhön.

Lisäksi RAY Nettipokerissa pelataan maanantaina 29.10. After Party -pokeriturnaus, joka on RAY Nettipokerissa järjestettävä 100 euron ilmaisturnaus vain Kuopion tapahtumassa vierailleille.

– Kuopion alueella on aktiivinen kaveriporukoiden muodostama pokerielämä. Olemme saaneet paljon pyyntöjä tuoda käteispokeria Kuopioon, ja lisäksi Ravintola Onnela on keskeisellä paikalla kaupungissa, joten odotamme kaksipäiväiseen tapahtumaan pariasataa kävijää, RAY:n pokeri- ja mediapäällikkö Jussi Hietaranta kertoo.

Pokerimestari-turnaukseen voi päästä mukaan vain RAY:n nettipokerin karsinnoista tai tapahtumaviikonloppuna paikan päällä pidettävien livekarsintojen kautta. Turnaukseen ja muihinkin viikonlopun tapahtumiin voivat osallistua kaikki pokerista kiinnostuneet pokerikokemukseen katsomatta, ja myös muut kuin tapahtumapaikkakunnan asukkaat. Paikalle kannattaa kuitenkin tulla ajoissa, sillä Lahden Pokerimestari 2012 -turnauksessa lokakuun alussa pelipöydät täyttyivät heti tapahtuman alkaessa.

Pokerimestari-turnauksen kaksi parasta saavat rahapalkinnon lisäksi paikan tammikuiseen Raymond-pokerikiertueen Superfinaaliin Tampereelle.

Aiemmin tänä vuonna RAY on järjestänyt Pokerimestari-turnaukset Salossa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa. Raymond-pokerikiertueella paikkakuntien mestaruuksista pelataan syksyn aikana Kuopion lisäksi vielä Oulussa ja Vaasassa.

Raymond-turnauskiertue, Kuopio 26.-28.10.2012

Pelipaikka: Ravintola Onnela (alakerta)
Osoite: Vuorikatu 18, 70100 Kuopio
Peliaika: Pe 26.10. klo 18.00 alkaen (ovet auki klo 17.30) yöhön asti
La 27.10. klo 15.00 alkaen (ovet auki klo 14.30) yöhön asti

Tiedot Raymond-pokerikiertueesta, aikatauluista ja usein kysytyistä kysymyksistä osoitteessa www.ray.fi/live

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi